Međunarodni dan tolerancije

Podelite

​U Srbiji se , kao i širom sveta, 16. novembar obeležava kao Međunarodni dan tolerancije.

Osnovna škola ” Dušan Radović” Pirot posvećuje značajnu pažnju ovom danu. Mećunarodni dan tolerancije je i ove godine obeležen u našoj školi kroz aktivnosti učenika đačkog parlamenta  Đački parlament , sa koordinatorom, je na svojim sastancima izradio zanimljive i efektne panoe u vezi tolerancije. Panoi su postavljeni na vidnom mestu u školi. Članovi đačkog parlamenta su na taj način istakli šta je tolerancija.

Podelite

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1