In memoriam

Danas je prestalo da kuca jedno veliko srce, srce naše koleginice Nevene Živić Minčić, saopštila je tužnu vest OŠ “8. septembar” iz Pirota

Danas je prestalo da kuca jedno veliko srce, srce naše koleginice Nevene Živić Minčić, profesorke engleskog jezika, u 47. godini. Nakon lavovske borbe sa opakom bolešću ugašen je jedan život pred kojim je bila budućnost,saopštila je OŠ “8. septembar”.


-Kolege i generacije učenika još dugo će osećati snagu njene pozitivne energije kojom je umela da reši i najteže probleme. Nesebično je pružala pomoć i podršku učenicima. Uvek nasmejana vodila je učenike kroz svet znanja i upoznavanja života. Kao izuzetan predavač i pedagog nizala je brojne uspehe. Zbog svoje marljivosti, požrtvovanosti i nesebičnosti uživala je veliko poštovanje učenika i kolega. Njene mudre savete su svi rado prihvatali. Stoički, hrabro i sa vizijom u napredak i modernizaciju nastave stajala je u prvim redovima i bila vizionar u našoj školi. Vanvremenskom i nestvarnom harizmom učinila je da večno ostane u našim srcima. Počivaj u miru, draga prijateljice i koleginice, neka ti je večna slava-saopštila je ova škola na svom fejsbuk profilu.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker