Lokalna samouprava

Kompletna mehanizacija Komunalca na terenu, čiste i zaposleni u RJ Parking servis

Zaposleni u Komunalcu od sinoć od 18 sati su neprekidno na terenu. Kako je Pirotskim vestima kazao direktor ovog preduzeća Boban Tolić deset ekipa je poslato na putevima ka selima, gde snežni pokrivač dostiže i po pola metra, a na čišćenju snega u gradu radi se neprekidno – praktično danonoćno. Problem predstavlja intenziteta padavina jer sve što se očisti zbog jakog snega bude zatrpano u roku od pola sata, ali sve ekipe Komunalca će biti na terenu i angažovati se maksimalno da putevi budu što je u moguće boljem stanju. 

Kako je Pirotskim vestima kazao Dragan Minčić, zadužen za čišćenje puteva u gradu svi resursi su angažovani, bačeno je i osam tona soli.

-Čistimo najpre puteve prvog prioriteta koji su najprometniji pa zatim drugog. Velike probleme imamo zbog loše parkiranih automobila u manjim ulicama gde naša vozila teško prolaze. Na čišćenju centralnog gradskog trga angažovano je novo vozilo zahvaljujući kome ovaj posao možemo da radimo mnogo efikasnije, a angažovani su naravno i svi ljudski resursi-kaže Minčić.

Na čišćenju puteva, posebno onih ulica sa parkinzima, angažovani su i kontrolori Parking servisa koji su jutros od pola sedam krenuli sa čišćenje i taj posao nastaviće i druga smena, kaže Igor Pavlović iz RJ Parking servis

Slične vesti

Jedan komentar

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker