Gradska hronika

Maturantska parada 2022 tačno u podne – Oko 500 maturanata Pirota na plesu tolerancije

Sutra, 20. maja, tačno u podne na Trgu pirotskih oslobodilaca odžaće se “Maturantska parada 2022” kada će se okupiti i pridružiti zajedničkom evropskom plesu tolerancije oko pet stotina pirotskih maturanata. Kao što je poznato svi maturanti plešu istu koreografiju, muzika se najčešće emituje preko satelitskog radija i maturanti svih evropskih gradova plešu u isto vreme, tačno u podne.

Okupljanje pirotskih maturanata je ispred Sportske hale Kej u 10 časova. U 11 časova predviđen je polazak maturanata od Sportske hale prema centru grada Ulicom Takovskom, zatim Ulicom Knjaza Miloša do raskrsnice sa Ulicom Srpskih vladara. Kretanje maturanata se nastavlja Ulicom Srpskih vladara do Gimnazije, zatim Ulicom Danila Kiša do Akademije tehničko vaspitačkih strukovnih studija i na kraju Ulicom Ćirila i Metodija do Trga pirotskih oslobodilaca, gde će se održati maturantski ples.

Manifestaciju će otvoriti gradonačelnik Pirota, Vladan Vasić, a o događaju je obaveštena Policijska uprava i Dom zdravlja u cilju bezbednosti svih učesnika

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker