Brendovi
-
PIROT – SVETSKA PRESTONICA GASTRONOMIJE – Kako pripremiti potočnu pastrmku iz Visočice na tradicionalan način?
U produkciji Gazela, nedavno je objavljen serijal filmova koji za temu ima gastronomiju našeg kraja. Naziv serijala je “Pirot –…
Read More » -
PIROT – SVETSKA PRESTONICA GASTRONOMIJE – Majstor pirotske tradicionalne kuhinje Arsenije Todorović priprema čorbu od vrganja, svinjska rebra u sosu od piva i recelj
U produkciji Gazela, nedavno je objavljen serijal filmova koji za temu ima gastronomiju našeg kraja. Naziv serijala je “Pirot –…
Read More » -
Degustacionom centru “Boemska potkovica” SPECIJALNO PRIZNANJE Beogradskog sajma za kontinuiran kvalitet peglane kobasice
Na beogradskom Sajmu etno hrane i pića specijalno priznanje za kontinuiran kvalitet peglane kobasice dobila je Beomska potkovica istoimenog degustacionog…
Read More » -
Pirotska peglana kobasica, pirotski kačkavalj i pirotski ćilim – brendove koje prepoznaje i podržava i EU
Pogon za proizvodnju pirotske peglane kobasice – “Degustacioni centar – Boemska potkovica” nedavno je posetio i visoki funkcioner EU –…
Read More » -
U Australiji ima milion vrsta sireva, ali nijedan nema ukus kao pirotski
Bugarski sir kupujemo kod Turčina, pršut kod Italijana ali je skup pa ga uzimamo samo za Božić i Vaskrs a…
Read More » -
Pirotska peglana kobasica dobija svoj muzej
Dalibor Tošić, vlasnik Degustacionog centra “Boemska potkovica” planira da u okviru pomenutog Degustacionog centra napravi jedinstveni muzej pirotske peglane kobasice…
Read More » -
Patrijarh Porfirije predsednici Mađarske poklonio pirotski ćilim
Tokom svoje trodnevne posete Mađarskoj, u okviru koje je premijeru Viktoru Orbanu uručio orden Svetog Save, patrijarh srpski Porfirije predsednici…
Read More » -
Pirotska peglana kobasica “Boemska potkovica” na prvom međunarodnom sajmu vina “Vinska vizija Otvorenog Balkana”
Pirotska peglana kobasica iz Degustacionog centra “Boemska potkovica” predstavljena je na prvom međunarodnom sajmu vina pod nazivom “Vinska vizija Otvorenog…
Read More »