Gradska hronika

Znanjem do posla – Obuka za rad u MS Office paketu

Udruženje građana Osveženje na projektu „Znanjem do posla“ dana 11.07.2019.godine objavljuje

J A V N I  P O Z I V

Za obuku učesnika u OFFICE aplikacijama

 

Ovaj javni poziv namenjen je manjinskom stanovništvu kao i osobama koje se smatraju teže zapošljivim a ima za cilj podizanje zapošljivosti kroz usvajanje znanja u osnovnim aplikacijama koje se kriste prilikom rada na kompjuteru. U tom smislu, polaznici ovog treninga imaće priliku da se na temeljan način upoznaju sa osnovama aplikacija kao što su World, Excel i Power point koje se najčešće koriste u kancelarijskom radu i imaće priliku da usvoje veštine uređivanja teksta, tabela i prezentacija.

Udruženje građana Osveženje je obezbedilo lap top računare i svu ostalu prezentacionu opremu  koje će polaznici koristiti u toku treninga. Ove obuke će biti održane u Start up centru u sportskoj dvorani „Kej“ ul. Takovska bb.

Pravo učešća imaju nezaposlena lica starosti od 18 do 35 godina koje pripadaju jednoj od sledećih teže zapošljivih kategorija:

Dugoročno nezaposlena lica – više od 12 meseci, pripadnici manjinskog stanovništva, samohrani roditelji, žrtve porodičnog nasilja, mladi iz ruralnih sredina, bivši zatvorenici – štićenici vaspitno popravnih ustanova, povratnici, mladi sa invaliditetom

Obuke će biti besplatne za sve odabrane učesnike.

Predavač na ovom treningu biće nastavnik informatike sa višegodišnjim iskustvom i licencom za rad Ivan Vasić. Program treninga raspoređen je u petnaestočasovnom vremenskom periodu koji će biti raspoređen u skladu sa dogovorom predavača i polaznika.

Pozivamo sve zainteresovane da se prijave putem telefona 010/501-820, na mail. [email protected] lično u Job info centru u Pirotu u ulici Bogojavljenska br. 3

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker