Lokalna samouprava

Asfalt dobija 15 ulica

Do kraja godine u Pirotu će 15 ulica dobiti novi asfalt čime se rešavaju decenijski problemi velikog broja građana, a za dve godine u planu je da se asfaltiraju sve neasfaltirane ulice u gradu čime će Pirot postati jedan od retkih gradova u Srbiji bez neasfaltiranih ulica, kazao je Pirotskim vestima direktor Direkcije za izgradnju grada Branislav Kostić.

Po njegovim rečima, jedna od poslednjih ulica koja je dobila nov asfalt posle gotovo tri decenije jeste Drinska ulica, koja je od nekadašnjeg makadamskog puta postala moderna saobraćajnica, a asfaltirano je i nekoliko sokaka koji se priključuju na Drinsku ulicu u naselju Kavak.

-To su u principu ulice koje nisu bile asfaltirane, bila je zemlja, blato prašina. U gradu ima nekih još četrdesetak neasfaltiranih ulica ali mi pravimo planove da u naredne dve godine asfaltiramo sve neasfaltirane ulice u gradu čime ćemo postati jedan od retkih gradova u Srbiji koji neće imati neasfaltiranih ulica-kaže Kostić.

Trenutno se radi i na krpljenju udarnih rupa u ulici Srpskih vladara.

drinska ulica_2
Drinska ulica dobila nov asfalt

Slične vesti

2 Comments

  1. kaoni sve ostalo u ovoj zemlji je naopako….u naselju Prcevac je i ono malo asfalta odnela voda jer je jos zimus zbog rekonstrukcije vodovofne mreze celo naselje urnisano i prekopano da bi sve posle toga ostalo tako….vode od obilnih i cestih kisa su napravile vododerine,”rovine” ali niko ne mari….licno sam pokuao da podignem bunt da blokiramo citavo nadelje za komunlane sluzbe,da potpisemo peticiju i ne placamo vodu….ali svi cekaju flegmaticno da neko drugi resi problem umesto njih…trapovi automobila su unisteni…..deca ne nogu da normalno voze rolere ili bicikle….od urbanog naselja napravljeno ruglo…sljunak koji je odnela voda na sve strane…ma ludilo…kolektivo…javasluk a ovaj trabunja o asfaltiranju citavih ulica u gradu….sramota me sto postojim i zivim….muka mi je svega….pranje novca…Evropo izedem te….

    1. Sakupite potpise i tužite vodovod ili pozovite novinare i snimite članak ili reportažu ali ne ove sa lokalnih televizija već RTS

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker