Privreda

Novi predsednik SES-a iz redova lokalne samouprave

Na 12. sednici Socijalno – ekonomskog saveta grada Pirota usvojen je plan rada SES-a za 2023. godinu i plan prihoda i rashoda na osnovu Odluke o budžetu grada Pirota za rad SES-a  za 2023. Na dnevnom redu sednice bio je i izbor predsedavajućeg SES-a  za narednu godinu. Prema statutu, novi predsednik Socio – ekonomskog saveta je iz redova lokalne samouprave. Ovu funkciju u narednom periodu obavljaće Miloš Colić, zamenik gradonačelnika Pirota.

Komentarišući dosadašnji rad Saveta,  još uvek aktuelni predsednik, Zoran Kostić rekao je da je Savet u protekloj godini radio dobro. „Imali smo dosta iniciijativa koje su prihvaćene od strane socio -ekonomskog saveta Republike Srbije. Godina jeste bila veoma teška li se nadam da smo našim radom bar malo doprineli poboljšanju ekonomskih uslova i kvalitetu života naših građana.

“Nastavljajamo sa dosadašnjim aktivnostima, saradnja sa republičkim socio -ekonomskim savetom će i dalje biti intenzivna uz razmenu iskustava i ključnih elemenata u rešavanju problema koji postoje u fukncionisanju ekonomije u našem gradu sa zajedničkim ciljem, poboljšavanje ekonomskog statusa svih naših zaposlenih i građana Pirota”- rekao je Zoran Kostić.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker