Deo brda se survao na put ka Sopotu, reagovao Štab za vanredne situacije

Putema aplikacije Prijavi problem upućena je informacija da se deo brda sručio na put ka selu Sopot i onemogućio komunikaciju sa svetom meštana ovog sela. Nakon prijave ovog problema na lice mesta je izašao Sreten Savov iz Štaba za vanredne situacije Grada Pirot, a na putu ka mestu događaja je i mehanizacija Službe za hitne intervencije kako bi se put raščistio.

-Odmah smo izašli na lice mesta. Deo uzvišenja, odnosno brda na pedesetak metara od Sopotskog hana ka selu Sopot survao se na put i onemogućio bilo kakav saobraćaj. Odmah smo angažovali mehanizaciju Službe za hitne intervencije koja će rešiti problem. Meštani su se takođe uključili i raščistili jednu traku ali za kompletno čišćenje puta neophodna je teška mehanizacija koja je na putu ka Sopotu i koja će rašćistiti put. Trenutno ne savetujemo korišćenje ovog pravca dok mehanizacija ne očisti put i on ponovo ne bude bezbedan za saobraćaj. Verujemo da će to biti u najkraćem roku-kazao je Pirotskim vestima Savov.

Do sada je putem aplikacije za android uređaje Prijavi problem prijavljeno na desetine problema, od kojih je ogromna većina uspešno u najkraćem roku rešena.

foto Predrag Tančić/aplikacija Prijavi problem

 

Morate biti ulogovani da biste komentarisali. Login

Ostavite komentar