Ostale vesti

Deo brda se survao na put ka Sopotu, reagovao Štab za vanredne situacije

Putema aplikacije Prijavi problem upućena je informacija da se deo brda sručio na put ka selu Sopot i onemogućio komunikaciju sa svetom meštana ovog sela. Nakon prijave ovog problema na lice mesta je izašao Sreten Savov iz Štaba za vanredne situacije Grada Pirot, a na putu ka mestu događaja je i mehanizacija Službe za hitne intervencije kako bi se put raščistio.

-Odmah smo izašli na lice mesta. Deo uzvišenja, odnosno brda na pedesetak metara od Sopotskog hana ka selu Sopot survao se na put i onemogućio bilo kakav saobraćaj. Odmah smo angažovali mehanizaciju Službe za hitne intervencije koja će rešiti problem. Meštani su se takođe uključili i raščistili jednu traku ali za kompletno čišćenje puta neophodna je teška mehanizacija koja je na putu ka Sopotu i koja će rašćistiti put. Trenutno ne savetujemo korišćenje ovog pravca dok mehanizacija ne očisti put i on ponovo ne bude bezbedan za saobraćaj. Verujemo da će to biti u najkraćem roku-kazao je Pirotskim vestima Savov.

Do sada je putem aplikacije za android uređaje Prijavi problem prijavljeno na desetine problema, od kojih je ogromna većina uspešno u najkraćem roku rešena.

foto Predrag Tančić/aplikacija Prijavi problem

 

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker