Prijavite problem u gradu putem android aplikacije

Podelite

Grad Pirot u partnerstvu sa Pirotskim vestima, odnosno Agencijom za web portale i novinske delatnosti PINA NC, izdavačem najposećenijeg internet portala u Pirotskom okrugu, nakon dužeg perioda testiranja lansirala je android aplikaciju pod nazivom Prijavi problem, koja može potpuno besplatno da se “skine” sa Google Play-a, sa sledećeg LINK-a.  

Zahvaljujući ovoj aplikaciji Piroćanci će, nikada lakše, moći da prijave bilo koji problem u gradu, ali i da direktno kontaktiraju sa gradonačelnikom, ukažu na bilo koji problem, iskažu i nezadovoljstvo, što je jedinstven primer u Srbiji i odličan način za neposrednu komunikaciju građana sa svim javnim preduzećima, iz čijeg delokruga rada je konkretni problem na koga građani žele da ukažu, ali i sa gradonačelnikom mr Vladanom Vasićem.

-U želji da, što je moguće neposrednije komuniciramo sa građanima, izradili smo aplikaciju i neko vreme je testirali. Aplikacija je objavljena na Google Play platformi i on omogućuje našim građanima da prijave sve vrste problema, ali i da direktno pošalju poruku meni i mojim saradnicima Vrlo brzo će dobiti i odgovore, a sa druge strane, ti predlozi će nam pomoći da sve predloge i primedbe inkorporiramo u planove javnih preduzeća. Nadam se da će ovaj neposredan način komunikacije sa građanima dati rezultate-kazao je gradonačelnik Vasić.

Agencija PINA NC, osim što je izdavač portala pirotskevesti.rs, već pet godina uspešno se bavi i foto i video produkcijom, dizajnom i izradom aplikacija za android i iOS platforme, kao i dizajnom web sajtova. 

Podelite

2 Komentara

 1. Vlada

  17.05.2018. at 17:55

  Svaka cast na ovome i gradonacelniku i Pirotskim vestima. Testirana i s moje strane. Poslao i nestvarno brzo dobio odgovor.
  Za svaku pohvalu. Jako funkcionalno i prakticno.

 2. Mance

  05.06.2018. at 14:38

  Jos kad bi neki pametnjakovic napravio i IOS verziju,da mi nezaposleni samo da prijavljujemo

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1