Oglasi

Brzo i efikasno savladajte osnove, ali i napredne tehnike rada u MS Office, Word, Excel programima

Takozvani ofis paketi, namenjeni radu u kancelarijskom poslovanju u svim kompanijama, predstavljaju uslov bez koga je nemoguće raditi u bilo kojoj sferi poslovanja. Zbog toga, Akademija Oxford u Pirotu pripremila je osnovne, ali i napredne kurseve namenjene svima željnim napredovanja u karijeri. Reč je o kursevima MS Office paketa, Word, Excel i drugih softverskih rešenja za uspešnije poslovanje. Na raspolaganju su osnovni kursevi, prilagođeni apsolutnim početnicima, kao i napredni kursevi za iskusnije korisnike željne novih znanja.

ms excel obuka

Program po kome Akademija Oxford organizuje poslovni kurs i obuku je namenjen svim onim polaznicima koji do sada nisu imali prilike da savladaju osnove rada na računarima, a u smislu da će se upoznati ne samo sa radom u Windows operativnom sistemu, već i sa osnovama korišćenja programa koji čine Microsoft Office paket, odnosno sa radom na internetu, ali i korišćenjem usluge elektronske pošte.

Ovaj kurs vode vrhunski IT stručnjaci, koji će nastojati da svakome koga zanima poslovna obuka i kurs i obuka omogući i da se upozna sa osnovama rada u pomenutim programima, a kako bi mogao da stekne dovoljno znanja da računar koristi potpuno samostalno.

akademija oxford kurs excell ms office paket

Obuka se odvija u svim poslovnicama ove institucije i to na dva načina, to jest ili kao grupna ili kao individualna, a od svakog kandidata pojedinačno zavisi i za koji tip nastave će da se odluči. Ako kandidatu više odgovaraju tačno određeni termini, odnosno definisano trajanje i dinamika po kojoj se oni odvijaju, onda je najbolje da se odluči za grupni poslovni kurs i obuku. A moramo da naglasimo i to da nastojimo da održimo visok kvalitet nastave, tako da uvek grupe broje manje polaznika, to jest može ih biti najviše osmoro, te da bi jedna grupa mogla uopšte da se formira, neophodno je da se u jednoj od poslovnica prijavi troje polaznika najmanje. Kod individualne nastave je organizacija potpuno drugačija i to ne samo zato što je ovaj kurs namenjen jednom kandidatu, već i zato što je u ovom slučaju trajanje nastave tačno definisano, kao i dinamika prema kojoj se nastava održava, ali svaki pojedinačni kandidat ima pravo da se izjasni u kojim terminima želi da pohađa ovu vrstu nastave, to jest da precizira detalje sa svojim predavačem.

Jedan od najčešće korišćenih softvera iz Microsoft Office paketa koji podrazumeva korišćenje tabela i tabelarnih kalkulacija svakako je MS Excel. A budući da se poznavanje rada u ovom programu iznosi, vrlo često kao jedan od osnovnih zahteva za veliki broj radnih pozicija to je i obuka i kurs za Excel koju sprovodi Akademija Oxford namenjena svakome ko želi da savladavanjem rada u ovom programu, na prvom mestu unapredi svoju radnu biografiju.

Brzo

Ova obuka se odvija u svim poslovnicama koje se osim u Beogradu i to ne samo u centru grada, već i na nekoliko drugih lokacija, nalaze još i u Jagodini, Nišu, Subotici i Novom Sadu, odnosno u Čačku, Kraljevu, Ćupriji, Kragujevcu i Mladenovcu, ali i u drugim gradovima širom naše zemlje.

Kandidati koji se odluče za pohađanje ovog kursa, takođe imaju i mogućnost da odaberu da li će nastavu da pohađaju individualno, gde imaju značajnu slobodu u donošenju odluka o terminima i o dinamici održavanja časova, dok je trajanje precizno određeno ili će, pak da pohađaju nastavu u grupi. Moramo da naglasimo da grupe mogu da broje najviše osmoro članova, a za formiranje jedne grupe je neophodno najmanje troje prijavljenih, budući da se tako očuvava visok kvalitet nastave, po kome nas svi znaju. Svi oni polaznici koji se odluče za ovu vrstu nastave će da se prilagode tačno određenim terminima, budući da oni uglavnom nisu podložni nikakvim promenama.

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Upis u toku!!???

Објава коју дели Akademija Oxford Pirot (@akademijaoxfordpirot) дана

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker