Oglasi

Nikad povoljniji IT kursevi i Škola računara

Poznavanje rada na računaru odavno je jedan od osnovnih kriterijuma pismenosti, a sa rapidnim napretkom tehnike i razvojem modernih tehnologija, razumljivo, poslodavci imaju sve veće zahteve kada je o stepenu računarske pismenosti kod zaposlenih reč.

IT pirot

Bez obzira da li želite da steknete samo osnovno znanje rada na računara, koje podrazumeva aktivno korišćenje interneta i rada u programima : MS Word, MS Excel, MS Power Point i MS Outlook, ili želite da steknete znanja iz oblasti programiranja, odnosno nadogradite već postojeće znanje u ovoj oblasti, naše Škole računara sigurno imaju odgovarajući kurs za Vas, a po najpovoljnijoj ceni na tržištu.

Pored osnovne obuke za korišćenje računara, Škola računara organizuju se i kursevi namenjeni naprednijim korisnicima, kursevi  programiranja i to, između ostalih: C, C++, Visual Basic, Java, Java Script, PHP, Delphi. Uz to, u okviru naše Škole računara se organizuju i kursevi u domenu web programiranja, poput recimo : HTML5, WordPress  i Joomla.

Cene nikad pristupačnije

Cene kurseva računara u Akademiji Oxford nikada nisu bile pristupačnije, a u skladu sa aktuelnim epidemiološkim trenutkom, postoji mogućnost i online pohađanja nastave. Postoji mogućnost pohađanja nastave i u grupama, ali i individualno.

Za sve detaljnije informacije možete se obratit nastavnom centru Akademije Oxford u Pirotu, u Ulici Knjaza Miloša 40, na telefon +381(0)60/018-30-44 ili na email [email protected]

 

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker