Sport

U subotu Beli dočekuju u prvom kolu pojačanu ekipu Temnića

Nakon sedam nedelja napornih priprema u Pirotu u subotu gostuje ekipa Temnića, pojačana superligaškim igračima. Trener Goran Lazarević kazao je novinarima da ekipa od prvog kola ulazi sa pobedničkim ambicijama kako bi se uložen rad i trud adekvatn0 valorizovao. Utakmica se igra od 14 sati na stadionu kraj Nišave.-Spremni smo uprkos personalnim problemima. Imamo dobru grupu igrača, dvadeset igrača su na raspolaganju, svako od njih čeka svoju šansu, šteta što nećemo biti kompletni, ali to je normalna stvar u  fudbalu, ipak, napravili smo dobru grupu igrača tako da nam preostaje samo da pozovemo navijače da sutra u što većem broju dođu na stadion-kazao je trener Lazarević.

Kapiten Belih Marko Mančić kazao je da je svaka utakmica, posebno na domaćem terenu, pod imperativom pobede.

-Očekujemo pravu fudbalsku atmosferu na stadionu, biće lepo vreme tako da pozivamo navijače da u što većem broju dođu da nam pomognu-kazao je kapiten Mančić.

Filip Tolić kazao je da je siguran da će svi njegovi saigrači pružiti maksimum sutra na stadionu kraj Nišave.

-Stvorila se zdrava konkurencija, dobro se radi i ja pozivam sve ljubitelje fudbala da sutra dođu na stadion i pomognu nam da ostvarimo pobedu na startu-kazao je Tolić.

Startuju i omladinci Belih – pojačani šestoricom Kineza

Ovog vikenda svoju borbu za opstanak počinju i omladinci Belih.

-Očekujem dosta bolju polusezonu jer smo dosta pojačani, imamo šestoricu igrača iz Kine. Igra se utakmica sa imenjakom u Kragujevcu. Od velikog je značaja za obe ekipe. Želja nam je da pružimo maksimum i pokažemo da ovaj klub zaslužuje da se nalazi u elitnom rangu takmičenja-kazao je trener omladinaca Belih Bratislav Mitrović.

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker