Srbija

U ROVINJU NA EKSKLUZIVNOM PARTIJU PREDSTAVLJEN JOURNAL SRBIJA, NOVI DIGITALNI LIFESTYLE MAGAZIN ZA DOBAR ŽIVOTNI STIL

Glamurozni događaj okupio who's who listu poznatih, slavnih i poslovno uspešnih ljubitelja stila iz cele regije

Rovinj, 23. septembar 2022. – Journal, najuticajniji hrvatski lifestyle portal, je na ekskluzivnom partyju u Rovinju službeno lansirao svoj novi portal Journal Srbija.  Sjajna proslava u čast širenja poslovanja okupila je ugledne goste iz cele regije – brojna poznata lica, regionalne influensere, poslovnu elitu, predstavnike medija i marketinške industrije. Među zvanicima su bili i Nika Turković, Nela Đinđić, Rita Rumora, Enis Bešlagić, Branka Bebić Krstulović, Sandra Perković, Ana Radišić, Ivan Šarić, Andrija Jarak, Mojmira Pastorčić, Damira Gregoret, Ilija Radić te mnoga druga poznata imena.

Iva Radić i Sergej Ćetković

Journalovi su eventi jedni od onih za koje se uvek traži pozivnica više i o kojima se još dugo priča, a takav je bio i ovogodišnji rovinjski party. Glamurozno veče su posebnim učinili nestvarno lep ambijent platoa ispred crkve svete Eufemije, uređenje s puno stila i dobra atmosfera koju je stvorio nastup Sergeja Ćetkovića, pevača predivnog glasa i regionalnog zvezdanog statusa. Birano se društvo odlično zabavljalo družeći se uz poslužene istarske specijalitete i fina pića, dok im je zadivljujući pogled na rovinjsku modru pučinu oduzimao dah.

Omiljeno online mesto za svaki dan

Nakon sedam godina uspješnog poslovanja u Hrvatskoj, Journal je iskoračio u regiju i pokrenuo Journal Srbija, novi srpski digitalni glossy magazin i ultimativni vodič kroz najljepše segmente lifestylea i društvenog života. Journal.rs je omiljeno online mjesto za dobro jutro, kao i sve one trenutke dana u kojima želimo zaroniti u pomno odabrane preporuke i visoko estetiyovani sadržaj koji obogaćuje svakodnevnicu.

Iz svoje beog radske kancelarije Journal.rs kreira i prati trendove i stvara sadržaj koji čitaoce opušta i zabavlja. Na Journalu ćete među prvima saznati za novootvoreno mesto u gradu, poslednji tik tok beauty trend ili najbolji skincare proizvod, a pronaći ćete i preporuke šta videti, gde otputovati, koje beauty novitete isprobati, koje nove trendove zapratiti. Journalove teme čitaoce pokreću da dublje istraže nova područja života i učine ga lepšim, zanimljivijim i kreativnijim.

Ljubomir Dorontić i Iva Radić

Predvodnici svih dobrih trendova

Osnivačica Journala je Iva Radić, koja je portal pokrenula s puno entuzijazma i višegodišnjim iskustvom u medijima te jako dobrim poznavanjem domaće i regionalne publike. Cilj joj je čitateljkama pružiti samo najbolje pa je i sama deo kreativne redakcije i uvijek uključena u stvaranje sadržaja. Takođe, sa svojim timom i klijentima već sedam godina pouzdano vodi Journalovo poslovanje i gradi besprijekornu reputaciju.

„Jako sam sretna što smo konačno prisutni u Srbiji i prezadovoljna odlukom da za širenje poslovanja na regiju odaberemo baš Beograd. Baš kao i mi u Journalu, Beograđani su ljudi širokih pogleda na život i istinski ljubitelji svega dobroga, kvalitetnoga i lijepoga i tu se prepoznajemo. Uživat ćemo u svojoj misiji da i u Srbiji budemo predvodnici svih trendova”, izjavila je Iva Radić, osnivačica i direktorka portala Journal.

Iva Radić

Slavlje lepog u modernom načinu života

 Journal.rs je lifestyle portal za urbane, stilski, modno i društveno osvešćene ljude, cool kreativce, hedoniste, ljubitelje dobre hrane, putovanja, netaknute prirode i ispunjenog života. Journalove su priče napisane zanimljivo i iz prve ruke, a lični pristup temama prate i zadivljujuće fotografije visoke estetike, koje nude gotovo pa impresivno iskustvo i čitaocu daju osećaj da je sve to zaista sam video, doživeo i zavirio iza kulisa.

Journalove teme nude pogled na lepu stranu modernog načina života. To je sve ono što naše živote čini ispunjenijima i boljima – moda, lepota, kultura, enterijer i dizajn, gastronomija, putovanja, slobodno vrijeme, umetnost, zdrav način života, tehnologija, majčinstvo, deca, kao i teme za moderne muškarce. Pa iako je tematika na prvi pogled lagana i svakodnevna, pristup tekstovima je novinarski ozbiljan, a opet prožet ličnim iskustvom, pun profesionalne znatiželje, dubokog istraživanja i kreativnog promišljanja.

Regionalni wow efekt

Hrvatski je portal Journal.hr nedavno redizajniran s ciljem da zadrži Journalovu prepoznatljivu eleganciju i doda joj moderan šarm s dozom klasike koja nikada ne izlazi iz mode. Misao vodilja u središtu redizajna bila je visoka dostupnost sadržaja koji je prilagođen svakom čitaocu. Novi redizajnirani Journal prati preferencije čitaoca i olakšava mu pristup sadržaju koji ga zanima, a u isto vreme izgleda fantastično.

Srpski je Journal.rs lansiran na novom redizajniranom izgledu i funkcionalnostima pa je u samom startu kod srpske publike izazvao wow efekt. Journalov je entuzijastični ženski tim još jednom dokazao da njihov lifestyle portal svaku temu može obraditi na dubok i smislen način, uz nivo produkcije i estetike kojom bi se ponosili i vodeći svetski lifestyle magazini.

Ovim je iskorakom na regionalno tržište Journal napravio svoj prvi korak prema sledećem ambicioznom, ali sasvim opravdanom cilju – postati najuticajniji regionalni lifestyle portal koji stvara trendove i svojim čitaocima služi kao neiscrpna enciklopedija dobrog stila.

autor fotografija – Martina Movrić

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker