Kultura

Piroćanac Miljan Rančić Munja fenomenalan na veoma popularnom hrvatskom takmičenju SUPERTALENAT. “Spojio” brejkdens i Josipu Lisac

Piroćanac Miljan Rančić Munja, poznati brejkdenser, svojim izuzetnim nastupima na takmičenju Supertalent stigao je do polufinala ovog takmičenja, a posebno je oduševio žiri i publiku svojom interpretacijom – plesom uz pesmu Josipe Lisac.

Miljan Rančić, foto lična arhiva

Rančić, koji sa velikim uspehom nastupa na takmičenjima širom sveta, kaže da mu je prilikom nastupa najvažniji kontakt sa publikom, kontakt sa “protivnikom” i muzika.

Na ovom izuzetno popularnom takmičenju Rančić se predstavio bejkdensom kakav se retko viđa, jer je uspeo spojiti ples, fluidnost i sporu pesmu, što je pomalo neuobičajeno za brejkdens, piše portal Nova TV  o nastupu Piroćanca na Supertalentu.

Žiri Supertalenta konstatovao je da je Rančić pred sobom imao veoma težak zadatak, ali je on to brilijantno izveo dajući svom nastupu artistički momenat.

“Ja sam ovo najmanje promatrala kao isključivo plesni broj. Na mene si danas ostavio dojam potpunog umjetnika. Nazvala bih te eksperimentalnim umjetnikom, ali bih ti tako umanjima vještine koje su evidentne. Inače kod eksperimentalnih umjetnika uvijek nešto manjka. Kod tebe se to apsolutno ne može reći, a opet s rduge strane potpuno si drugačiji nego umjetnisi tvog kalibra. Drago mi je da sam te imala priliku upoznati”, zaključila je Martina, član žirija Supertalenta.

Krajem prošle godine Miljan Rančić je nastupao i na Svetskom prvenstvu u brejkdensu u Parizu, gde je takođe ostvario izuzetne rezultate.

Na Svetskom prvenstvu u brejkdensu, reprezentativac Srbije, Miljan Rančić Munja postigao dobar rezultat

 

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker