IZBORI 2023.

Slaviša Svilarov poslanički kandidat pod rednim brojem 2 na listi “Ivica Dačić – premijer Srbije”

Na listi SPS – a za lokalne izbore, koja nosi naziv  “Ivica Dačić – premijer Srbije” je na ovim izborima dvadesetak odborničkih kandidata više nego na prethodnim izborima. Lista Socijalista je kompletna sa 56 odborničkih kandidata od čega su žene zastupljene u zakonski propisanom procentu.

Vidojko Panajotović, nosilac liste za lokalne izbore, predstavio je neke od odborničkih kandidata. On je istakao da je i poslanički kandidata sa ove liste, Slaviša Svilarov, na visokom drugom mestu i da će Piroćanci ovoga puta moći glasaju za kvalitetne ljude koji će zastupati interese grada i ljudi koji  ovde žive.

Panajotović je predstavio neke od odborničkih kandidata i listu koju zastupa nazvao pobedničkom.  “Ana Colić  je druga  na listi Socijalističke partije Srbije a pored nje tu su i predsednik Mladih socijalista, Nikola Ignjatović, Olja Raičević i Miodrag Jovanović. To je najjača lista u gradu.  Mi ne želimo svojim izborom kampanja napada nikoga  jer smatramo da to nije  moralano. Mi imamo svoj cilj, imamo program partije, imao svoje ljude koji su spremni da sutra preuzmu odgovornost za vođenje grada Pirota” – rekao je Panajotović.

On je rekao da su pirotski socijalisti,  u nedelju 26. novembra,  u beogradskoj Areni prisustvovali impozantnom skupu koji je organizovala Socijalistička partija Srbija.  “Ja očekujem da na ove izbore  17. decembra odbornička lista SPS-a ovde kod nas ima mnogo bolje rezultate  nego što smo imali prošle godina na izborima u martu mesecu” – rekao je Panajotović i naglasio da su tada socijalisti osvojili  skoro 15 % glasova.

“Očekujemo da taj procenat daleko premašimo.  Mi imamo ovde u Pirotu i kandidata za narodnog poslanika, to je Slaviša Svilarov, koji je pod redom broj 2 i ja pozivam sve naše sugrađane, simpatizere Socijalističke partije Srbije i one koji su nekada glasali za SPS da 17. decembra izađu na izbore i da glasaju za broj 2, za  pobedničku lista koja se zove “Ivica Dačić – premijer Srbije” – poručio je nosilac liste na lokalu Vidojko Panajotović.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker