Sport

Predstavljanje tima za novu sezonu pred pirotskom publikom

Nakon mesec dana priprema i dobro odrađenog prelaznog roka, trener Mihajlo Mitić imaće priliku danas da prezentuje sebe i svoj “novi” tim pred pirotskom publikom.

kk pirottMihajlo Mitić je sa svojim asistentima Milanom Todorovićem i Milanom Andonovićem sastavio ekipu za narednu sezonu koju čine: Predrag Kosanović, Sanel Mukanović, Matija Mladenović, Marko Gaćinović, Nikola Raičević, Dušan Filipović, Filip Čolić, kadeti Luka Vasić i Lazar Krstić, i poslednja dva pojačanja Lazar Rašić i Lazar Luković, koji će se drugovima priključiti u ponedeljak.

Danas od 18:30 u Sportskoj hali “Kej”, KK Pirot odigraće prijateljski meč protiv novog drugoligaša, ekipe “Zdravlje” Leskovac.

Novi igrači KK Pirot:

Marko Gaćinović (1990-191cm) je svoje najbolje kadetske i juniorske dane proveo u beogradskom “FMP”-u sa kojima je osvojio i juniorsku “Evroligu”. Seniorsku košarku je igrao u “FMP”-u, niškom “Konstantinu”, opet u beogrdskom KK”Radnički basket” (“FMP 2″) i KK”Niš” iz kog je stigao u naš klub.

Nikola Raičević (1991-182cm)  je godinama uzdanica svog matičnog “Napretka”. Igrao je i za niški “Konstantin” a pirotska publika ga pamti jer je često u dresu aleksinčana svojim trojkama bio koban po KK”Pirot”.

Lazar Luković (1994-203cm) ponikao u Borcu iz Čačka, a igrao je za FMP i Radnički iz Kragujevca. Luković igra na poziciji “pet” i “četiri”.

Lazar Rašić (1987-196cm) bek, koji je prošle sezone igrao za Radnički iz Obrenovca, a u svojoj karijeri nastupao je za Radnik iz Bosne, i Mladost iz Zemuna. U jednoj od sezona u Prvoj B ligi, proglašen je za MVP lige.

Tekst i foto Aleksandar Ćirić

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker