Lokalna samouprava

Ministarstvo produžilo rok za II ring

Ministarstvo regionalnog razvoja i lokalne samouprave obavestilo je Direkciju za izgradnju da je, iz objektivnih razloga, došlo do produženja roka za podnošenje ponuda za izgradnju mosta sa pristupnim saobraćajnicama na Drugom ringu-saobraćajnom prstenu oko Pirota.

620x350U pismu koje je stiglo na adresu Direkcije za izgradnju navodi se da je razlog za produženje roka za podnošenje ponuda objektivne prirode, odnosno da je vezan za donošenje Zakona o ministarstvima kojim je predviđen prestanak rada Ministarstva regionalnog razvoja i lokalne samouprave.

Novi rok za podnošenje ponuda, umesto ranije predviđenog 22. aprila je 7. jul 2014. godine. Ponude će, po najavama iz Ministarstva, istoga dana biti i otvorene i to u 11 sati.

Izgradnju mosta na Drugom ringu zajednički će finansirati Ministarstvo regionalnog razvoja i lokalne samouprave i opština Pirot.

Saopštenje JP “Direkcija za izgradnju opštine Pirot”

Slične vesti

Jedan komentar

  1. Malo ima kontradiktornosti u ovoj vesti, odnosno izjavi direkcije: Da li se ministarstvo regionalnog razvoja ukida ili ce ono o(p)stati i biti sufinansijer? Ko je ovde lud???

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker