U subotu plivanje za Časni krst na Gradskom kupalištu

Podelite

Tradicionalno plivanje za Časni krst, na Bogojavljanje, u organizaciji Crkvene opštine, Sportskog centra i Grada Pirota biće organizovano u subotu. Prijave zainteresovanih plivača može još uvek da se izvrši na biletarnici Zatvorenog bazena. Za sve učesnike obezbeđene su prigodne nagrade, saopštavaju iz Sportskog centra Pirot. 

Litije u subotu iz oba pirotska hrama po tradiciji nakon liturgija krenuti u 10 sati da bi se kod Ljubavnog mosta litije spojile i krenule Kejom ka Gradskom kupalištu, gde je za 11 sati predviđeno plivanje za Časni krst.

Podelite

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1