IZBORI 2023.

Ivica Dačić posetio Pirot i poručio: Vučić predsednik, Dačić premijer – najbolji interes Srbije. Toma Fila kandidat za gradonačelnika Beograda, Vidojko Panajotović kandidat za gradonačelnika Pirota!

Večeras je Pirot posetio Ivica Dačić, lider Socijalističke partije Srbije, koji je u centru grada razgovarao sa članovima i simpatizerima stranke i istakao da SPS u Pirotskom okrugu uvek ima veoma dobre rezultate i očekuje da će se taj trend nastaviti i ovoga puta. Dačić je istakao da je u najboljem interesu Srbije da Aleksandar Vučić bude predsednik Srbija, a Ivica Dačić, premijer, ali će naravno to zavisiti od izborne volje građana. Dačić je istakao da će kandidat SPS-a za gradonačelnika Pirota biti Vidojko Panajotović.

-Mi se oslanjamo na dva ključna principa – socijalizam i patriotizam. Kad govorimo o socijalizmu, ne mislim na vreme jednopartijskog sistema i komunizma, već na ideje koje su bile zastupljene u tadašnjem sistemu, kada je bilo puno fabrika, kada je lako moglo da se reši stambeno pitanje, kada je obrazovanje i zdravstvena zaštita bila besplatna, kada nije bilo kriminala, jednostavno bilo je mnogo više društvene solidarnosti nego sada u vreme neoliberalnog kapitalizma. Kada je o patriotizmu reč, to se odnosi na zaštitu naših nacionalnih interesan, treba voditi čvrstu nacionalnu politiku, istovremeno i mudru. To podrazumeva da neće biti priznanja nezavisnosti Kosova, ulaska Kosova u UN, da će biti nastavlja politike povlačenja priznanja, da ćemo kao zenicu oka svoga čuvati Republiku Srpsku, da nema ulaska u NATO. To je sve opšte poznato, kada je reč o našoj partiji-kazao je Dačić.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker