Ljudi velikog srca

Humanitarna akcija – prikuplja se novac za kupovinu inhalatora za Dečji dispanzer

Danas se u parku na Kaleu održava humanitarna akcija sa ciljem prikupljanja novca za kupovinu inhalatora za Dečji dispanzer. Akciju organizuju Rotari kluba Pirot uz podršku UG Osveženje, Grada Pirota, Turističke organizacije Pirot i mnogih drugih organizacija. Akcija pod nazivom “Piknik” će po svemu sudeći postati tradicija a na ideju za organizaciju akcije došao je Miljan Ristić, poznatiji kao DJ Mimi. 

Miloš Colić, iz Kancelarije za mlade Grada Pirota kazao je Pirotskim vestima da je akcija humanitarnog karaktera.

-Nadam se da ćemo uspeti da prikupimo novac za kupovinu inhalatora. Ako ovo uspe verovatno ćemo u avgustu organizovati još jedan ovakav događaj i zašto da ne, da to postane i jedna lepa tradicija-kazao je Colić.

Akcija će trajati danas do 18 sati pa još uvek nije kasno da se naši sugrađani uključe i pomognu ovaj humani cilj.

-Park na Kaleu je kao stvoren da dođete sa celom porodicom, kućnim ljubimcima, ćebićima, frizbijem, loptom… dobrim raspoloženjem i pridružite nam se u celodnevnom druženju.  Za sjajan muzički program brinu se Dj Mimi. Za šankom vas očekuju hrana i piće. Deo novca od prodaje hrane i pića ide kao pomoć, dok će biti postavljene i donatorske kutije. Sav novac koji se bude sakupio, doniraće se za nabavku inhalatora Dečijem dispanzeru u Pirotu.  Druženje počinje od 12h i trajaće do 18h. Dođite i podsetite se kako je bilo jednostavno i lepo družiti se u parku, a ujedno učinite i human gest-navode organizatori ove humanitarne akcije-poručuju organizatori.

Prijatelji koji su pomogli organizaciju humanitarne akcije:

Grad Pirot
Rotary Club Pirot
Turistička organizacija Pirot
JP Komunalac Pirot
Udruženje “Osveženje” Pirot
Muzej Ponišavlja Pirot
Dom Kulture Pirot
Pirotske vesti
Pirot Plus online
Baš Čelik Bar
Hotel AnaLUX
Armada Security Pirot
Carlsberg Srbija

Madam-Kruševac

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker