Zasijao Momčilov grad – počelo postavljanje moderne rasvete na srednjovekovnoj tvrđavi

Podelite

Danas su počeli radovi na postavljanju moderne rasvete u sklopu rekonstrukcije srednjovekovne tvrđave Momčilov grad, koja se radi sredstvima Prekogranične saradnje EU. Večeras su stručnjaci specijalizovani za rasvetu radili na postavljanju i štelovanju rasvete koja će obasjati tvrđavu i spolja i unutra. 

Kako je Pirotskim vestima rečeno, štelovanje rasvete trajaće par noći, a u petak bi trebalo sve da bude završeno. Reč je o modernoj led rasveti. Evo prvih fotografija osvetljene tvrđave, tačnije njene unutrašnjosti. Kada sve bude završeno tvrđava će još lepše izgledati, s obzirom da su večeras bila u toku podešavanja i kompjuterska štelovanja rasvete.

foto Aleksandar Ćirić/pirotskevesti.rs

Podelite

4 Komentara

 1. unapredimo_pirotski_okrug

  08.11.2018. at 01:42

  A WC-a nigde

 2. Zabrinuti otac

  08.11.2018. at 07:31

  A šta će biti sa mostom i zidom koji se nalazi na ulazu u tvrdjavu, on je u veoma lošem stanju.Mostu i kanalu fali i adekvatna ograda zbog dečice koja tu borave zbog novog igrališta .

 3. Nemanja

  08.11.2018. at 08:37

  Bravo, prelepo!

 4. Smilja

  09.11.2018. at 00:06

  Ma ekstra kad bi znali da na svakakvimg… Ima gradite to… Tu svi iduu vc… Jer nema wc… Sta ce nam tvrdava i konj. Vc treba ljudi da imaju vc.. Da ne s.. U oko tvrdave….

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1