Vasić: Već petnaest godina i Pirot i Koalicija za Pirot rastu i napreduju

Podelite

Večeras je Koalicija za Pirot obeležila svoju slavu – Malu Gospojinu. Tim povodom, gradonačelnik Pirota i lider KZP mr Vladan Vasić, koji je preuzeo kolačarstvo od Nenada Đorđevića, direktora Sportskog centra Pirot, kazao je da KZP ove godine obeležava 15 godina postojanja i da je ponosan na činjenicu da već 15 godina i Pirot i KZP rastu i napreduju. Obeležavanju slave u holu Doma kulture prisustvovao je ogroman broj zvanica, predstavnika crkve, direktori svih važnih gradskih institucija, predstavnici brojnih sportskih klubova, vodeći privrednici…

-Želim da se zahvalim svima koji su došli, svim koalicionim partnerima, direktorima institucija i svima koji su učestvovali i doprineli da Pirot napreduje. Jedan grad koji je pre 15 godina bio u mraku, sada sija i napreduje-kazao je gradonačelnik Vasić.

Nenad Đorđević, direktor Sportskog centra i ovogodišnji kolačar slave KZP kazao je mu je kolačartvo predstavljalo veliku čast.

-Sa gradonačelnikom Vasićem smo pre desetak godina zajedno bili u Nazaretu, gde se Bogorodica i rodila, tako da mi je veoma drago što on preuzima kolačarstvo-kazao Đorđević.

Podelite

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1