Gradska hronika

Eko grafiti na fasadi zgrade u Takovskoj ulici

Članovi volonterskog tima Udruženja za ekologiju i zaštitu životne sredine GEA,  završili su planirane aktivnosti na projektu Eko ćoše koje su deo programa Mladi su Zakon 2018. U okviru pomenutog projekta na fasadi zgrade u Takovskoj ulici pisani su grafiti sa ekološkim porukama, organizovane radionice i deljeni promotivni plakati sa eko-porukama. 

Održana je radionica o značaju volonterizma i zaštite životne sredine.  U saradnji sa pedagogom Tehničke škole Pirot Dimitrijević Bratislavom, u amfiteatru ove škole okupljenim učenicima – predstavnicima svih odeljenja i razreda, petoro volontera održalo je radionicu u trajanju od jednog školskog časa.

Takođe, podeljeni su i promotivni plakati sa eko zapovestima. U svim osnovnim i srednjim školama volonteri su na oglasnim tablama izlepili promotivne plakate na kojima su odštampane ekološke zaposvesti i poziv za volontiranje namenjen učenicima škola. U ukupno osam škola u Pirotu tim od šestoro volontera je izlepilo plakate sa pomenutim porukama.

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker