Privreda

Digitalizacija – Budućnost malih i srednjih preduzeća

ZIP centar za mlade – Biznis inkubator Pirot sa partnerima Biznis inkubator DOO Majdanpek i ICT Network (Udruženje IKT Mreža) uspešno je priveo kraju sve planirane aktivnosti na projektu “Digitalizacija-budućnost malih i srednjih preduzeća”. Projektom su uspešno informisane kompanije i šira javnost na teritoriji Pirota i Majdanpeka o važnosti digitalizacije. Takođe, direktno je podržano 25 kompanija na putu ka digitalizaciji njihovog poslovanja.

Podrška je pružena kompanijama u izradi poslovnih analiza i nabavci i implementaciji digitalnih rešenja u vrednosti od 2.500 dolara po kompaniji (podržano 5 kompanija iz Majdanpeka i 5 iz Pirota). Pored ove podrške još 15 kompanija je koristilo usluge virtuelnog inkubatora (10 kompanija iz Pirota i 5 iz Majdanpeka). Kroz ovu podršku kompanije su obučene da koriste u svakodnevnom poslovanju neke od najvažnijih digitalnih alata.

Više o uspešnim pričama sa projekta i postignutim rezultatima može se videti na web stranici Zip centra (https://www.zipcentar.rs/vesti/). Projekat “Digitalizacija-budućnost malih i srednjih preduzeća” finasira Evropska unija u partnerstvu sa Vladom Republike Srbije preko programa EU PRO Plus

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker