Lokalna samouprava

Akcija Dan otvorenih vrata katastra pokrenuta iz Pirota

Direktor Republičkog geodetskog zavoda Borko Drašković posetio je danas Pirot gde je pokrenuta akcija “Otvorena vrata katastra”. Draškovića je primio i gradonačelnik Pirota mr Vladan Vasić koji je kazao da je zadovoljan saradnjom sa RGZ-om. Direktor Drašković je kazao da RGZ, sa gradom Pirotom ima možda najbolju saradnju od svih gradova u Srbiji.

-Posebno mi je drago što je akcija “Otvorena vrata katastra” baš krenula iz Pirota jer je katastar jedna od osnovnih instutucija kako bi mi unapređivali poslovni ambijent. Veliko je interesovanje za akciju, a što se nas tiče mi imamo odličnu saradnju i nastavićemo da sarađujemo jer je baza koju pruža katastar osnova za sve što mi radimo-kazao je graodnačelnik Vasić.

dsc_7645_resize

 

-Mi smo odavde krenuli u kampanju koja se zove Dan otvorenih vrata kako bi razgovarali sa građanima i profesionalnim korisnicima kao što je lokalna samouprava i javna preduzeća. Želimo da dobru saradnju, a sa Pirotom imamo možda i najbolju saradnju, da napravimo jedan model koji ćemo prezentovati kasnije i u ostali lokalnim samoupravama-kazao je Drašković.

 

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker