Lokalna samouprava

Zoran Nikolić: Uprkos sušnom letu, vodosnabdevanje grada nije bilo dovedeno u pitanje, probleme u selima rešavali smo u najkraćem roku

Direktor Vodovoda i kanalizacije Zoran Nikolić, nakon današnjeg kolegijuma direktora javnih preduzeća održanom u ovom preduzeću, kome je prisustvovao gradonačelnik sa saradnicima, kazao je novinarima da je vodosnabdevanje grada tokom prošlog leta, uprkos činjenici da je bila suša, organizovano bez problema. Problema sporadičnih je bilo u selima ali su oni domah rešavani. Direktor Nikolić je kazao da je u planu da se dodatno “pojača” vodosnabdevanje u selima kružnog puta, gde je takođe bilo povremenih problema, kako bi se delovalo preventivno.

Kada je reč o planovima za narednu godinu, akcenat će biti na selima pa će tako biti napravljena rezervna varijanta za selo Poljsku Ržanu kako bi se sprečili eventualni problemi, ali i u drugim selima kružnog puta gde je ovog leta bilo problema.

-Kada je reč o energetskoj efikasnosti, planiramo da našu crpnu stanicu na Berilovcu pokreće solarna energija jer su već sada računi za električnu energiju ogromni-kazao je direktor Nikolić.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker