Gradska hronika

Vest dana u Srbiji: Pronađena dvanaestogodišnja Monika

Dvanaestogodišnja Monika Karimanović, nakon desetodnevne potrage više stotina policajaca, vatrogasaca, a od pre par dana i pripadnika Vojske Srbije i velikog broja agenata BIA-e, pronađena je danas, javljaju beogradski mediji. U potrazi su učestvovali i naši sugrađani, radioamateri Radio kluba Pirot, kao i meštani MZ Rasadnik.

Kako je Tanjugu kazao ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović, Monika je pronađena u svrljiškom selu Svrljiški Mirkovac, gde je Moniku njen otmičar Ninoslav Jovanović, koga u medijima nazivaju i “Malčanskim berberinom”, pustio na slobodu kada je postao svestan da mu potera, na stotine pripadnika bezbednosnih snaga naše zemlje steže obruč. Kako javljaju beogradski mediji, uskoro se očekuje i njegovo hapšenje.

Ministar Stefanović zahvalio se svim pripadnicima bezbednosnih snaga Republike Srbije koji su danonoćno bili angažovani kako bi se pronašla dvanaestogodišnja devojčica.

Devojčica Monika Karimanović je na svu sreću dobro, i uskoro će se videti sa svojim roditeljima, nakon desetodnevne drame i otmice koja je na svu sreću danas uspešno razrešena.

Monika je nestala na putu do škole, kada ju je otmičar kidnapovao i pobegao sa njom u nepoznatom pravcu.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker