Gradska hronika

Tradicionalni susreti pravnika za vikend u Pirotu – više od 150 pravnika, advokata, sudija i tužilaca boraviće u našem gradu

Od 17. do 19. maja, u našem gradu održaće se tradicionalni Susreti pravnika koji su se školovali na niškom Pravnom fakultetu. Kako je Pirotskim vestima kazala advokat Jasmina Vidanović, član UO Advokatske komore Niša, osim 120 advokata, pravnika,  sudija i tužilaca iz drugih gradova širom zemlje i najmanje tridesetak njihovih kolega iz Pirota, ovom skupu prisustvovaće i dekan niškog Pravnog fakulteta prof. dr Goran Obradović kao i četiri eminentna profesora ove elitne visokoškolske ustanove. 

Vidanovićeva je i domaćin ovogodišnjih Susreta.

-U petak nam dolaze gosti i kolege, pripremili smo za njih i kulturno-umetnički program kako bi ih tokom njihovog boravka upoznali sa kulturom i tradicijom pirotskog kraja, a u nedelju ćemo obići i Grčko i Sprsko vojničko groblje na Metiljavici, a u planu su obilasci i Muzeja Ponišavlja, Ćilimarske zadruge, naših svetinja Manastira Svetog Đorđa, Manastira Svetog Jovana Bogoslova i drugih znamenitosti našeg grada-kazala je Pirotskim vestima Vidanovićeva.

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker