Gradska hronika

Tehnička škola ponovo dominirala na republičkim takmičenjima

Na Republičkom takmičenju učenika mašinskih škola u programiranju CNC mašina koje je održano u petak i subotu 19. i 20. maja 2017. godine u Beogradu učestvovala su tri učenika četvrtog razreda obrazovnog profila Tehničar za kompjutersko upravljanje Tehničke škole iz Pirota koji su osvojili dva treća i jedno četvrto mesto:

tehnička škola

– Spasić Mladen je u kategoriji CAD/CAM programiranje obrade struganjem osvojio treće mesto,
– Marković Petar je u kategoriji CAD/CAM programiranje obrade glodanjem osvojio treće mesto, i
– Mitov Jovan je u kategoriji ručno programiranje obrade struganjem osvojio četvrto mesto.

tehnička škola

Na Republičkom takmičenju učenika mašinskih škola iz predmeta Statika, Кompjuterska grafika – 2D i Modeliranje mašinskih elemenata i konstrukcija – 3D koje je održano u petak i subotu 19. i 20. maja 2017. godine u Subotici učenici obrazovnih profila Tehničar za komjutersko upravljanje i Tehničar mehatronike Tehničke škole iz Pirota ostvarili su odlične rezultate:
1. Učenici prvog razreda Ignjatović Rastislav i Osmanović David osvojili su 11. i 21. mesto iz Statike.
2. Učenici drugog razreda Mijić Filip, Cvetković Irina i Manić Emilija osvojili su peto, jedanaesto i petnaesto mesto iz Кompjuterske grafike – 2D.
3. Učenik četvrtog razreda Todorović Nemanja osvojio je treće mesto, a učenica trećeg razreda Andonović Marija osvojila je četrnaesto mesto iz Modeliranja mašinskih elemenata i konstrukcija – 3D.

tehnička škola pirot

Uspešni su bili i u streljaštvu.
Na Republičkom takmičenju iz streljaštva u okviru školskog sporta koje je održano u Smederevu 20. maja 2017. godine učenici Tehničke škole iz Pirota ostvarili su sledeće rezultate:
– Rančić Đorđe je osvojio treće mesto u streljaštvu u pojedinačnoj konkureciji,
– Muška reprezentacija škole u streljaštvu u sastavu Rančić Đorđe, Ivković Lazar i Stojanović Filip osvojila je drugo mesto.
.

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker