Božićna škola sporta

Skijaška staza na Planinarskom domu bez snega – Škola skijanja na Babinom zubu

Jedan od najpopularnijih programa Božićne škole sportova u Pirotu jeste skijanje, ali vremenske prilike ne idu na ruku organizatoru, Sportskom centru Pirot, tako da još uvek nije počela njegova realizacija. Inače sve je spremno u tehničkom pogledu, staza na Planinarskom domu je pripremljena, jedino nedostaje sneg, a u tom smislu ni meteorološka prognoza nije optimistična. Međutim, kao i ranijih godina, zahvaljujući saradnji sa Skijalištem Srbije, deca će moći da skijaju na Babinom zubu, kaže Filip Filipović iz Sportskog centra Pirot.

“Imaćemo dva odlaska, 16. januara, kako bismo obeležili i Svetski dan snega, i 20. januara. Sva deca koja su se prijavila biće blagovremeno obaveštena, napravićemo grupe i na našoj fejsbuk i instagram stranici Sportskog centra ćemo objaviti spisak dece koja će ići 16. i 20. januara” – rekao je Filipović.

Ove godine je nešto manje dece u Božićnoj školi sportova nego prethodnih godina, što je i razumljivo, s obzirom na epidemijsku situaciju, ali uprkos svemu svi programi su zastupljeni, zadovoljavajući je broj učesnika i za sada Božićna škola se realizuje prema planu i rasporedu.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker