Sport

SGM “Stojanović” pobednik Turnira u malom fudbalu “Tanasko Rajić”

Sinoć je, posle deset uzastopnih večeri odigravanja utakmica u konkurenciji seniora, starijih i mlađih juniora završen Turnir u malom fudbalu “Tanasko Rajić”. U finalnom susretu ekipa SGM “Stojanović” ubedljivo je, sa 6:1, savladala odličnu ekipu Hotel “Hepi”. Treće mesto zauzela je DEA “Gradnja” koja je savladala ekipu Frizerski salon “Chill Place” sa 2:0. U konkurenciji starijih juniora pobednik Turnira je ACA KOD, a kod mlađig juniora najbolja je bila ekipa NIKOS.

Najbolji strelac Turnira je Lazar Manić, najbolji igrač Dušan Krstić i najbolji golman Marko Despotović, svi iz pobedničke ekipe SGM “Stojanović”.

U revijalnoj utakmici sastale su se ekipe Manceovi drugari – Kapetan Vlada Jovanović. Manceovi drugari su pobedili sa 5:4.

Sve finalne utakmice sudili su Anđela Velev i Saša Ristić.

Organizatori Turnira u malom fudbalu “Tanasko Rajić” su više nego zadovoljni. Posećenost je bila izuzetna, kaže predstavnik organizatora, Miroslav Lilić, organizacija besprekorna sa nizom propratnih aktivnosti, a igrao se kvalitetan fudbal. Sve je proteklo bez ikakvih incidenata, kako na sportskom polju tako i van njega.

Foto: Ilija Pejčić Lika, video: Stefan Ćirić

 

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker