Oglasi

Sani optik i u Pirotu. Eksperti za vid i sluh. Svečano otvaranje u ponedeljak 1. juna u aneksu Hotela “Ana Lux”

Savremeni Centar za vid i sluh u Pirotu “Sani optik” počeće sa radom u ponedeljak 1. juna u ulici Srpskih vladara b.b. u sklopu Hotela Ana Lux.

Tradicija i iskustvo dugi 68 godina, 53 centra za vid i sluh u 36 gradova u Srbiji i 3 u Republici Srpskoj, čine Sani Optik lojalnim partnerom, a profesionalna usluga i stručno osoblje kvalifikuju nas kao Eksperte za vid i sluh.

otvaranje pirot sani optik

Sa željom da se što većem broju naših klijenata širom Srbije i Republike Srpske dostupnim učini kvalitetan asortiman, prodajno mesto u Pirotu nudi:

-dioptrijske i naočare za sunce poznatih brendova: Gucci, Saint Laurent, Mont Blanc, Moschino, Missoni, Vivienne Westwood , Salvatore Ferragamo , Puma, Lacoste , Baldinini, Maje i mnogi drugi.

– dioptrijska stakla i kontaktna sočiva svih vrsta,

– slušne aparate švajcarskih proizvođača: Phonak i Sonic.

– prateći pribor.

slika otvaranje pirot

U skladu sa visokim zahtevima kvaliteta robe i usluga, klijentima nudimo ne samo odabran izbor modela, već i brzu i sigurnu uslugu ugradnje dioptrijskih stakala u okvire, izrade naočara, besplatne provere vida i sluha.

PROCES RADA ORGANIZUJEMO POŠTUJUĆI SVE MERE ZA SPREČAVANJE ŠIRENJA VIRUSA COVID -19, KOJE SU PROPISALE INSTITUCIJE I STRUČNA JAVNOST:

– Naši zaposleni/defektolozi nose vodootporne rukavice i zaštitne maske koje pokrivaju nos i usta

– Provere dioptrije i sluha obavljaju se u adekvatnoj odeći

– Zaštitni viziri se koriste prilikom provere dioptrije i sluha

– Nakon svake upotrebe kompletna oprema se briše alkoholom ili dezinfekcionim sredstvom

– Posebna pažnja se posvećuje dezinfikovanju delova opreme koje klijenti dodiruju licem, kao i dioptrijskih okvira i naočara za sunce

– Sve prostorije se redovno održavaju i provetravaju.

Kao dobavljač Republičkog fonda zdravstvenog osiguranja Sani Optik će isporučivati medicinska pomagala preko recepta osiguranicima u Pirotu.

Povodom otvaranja sve klijente očekuju brojni popusti i pogodnosti.

Centar za vid i sluh u Pirotu se nalazi na sledećoj adresi: Srpskih vladara B.B. u sklopu Hotela Ana Lux. br. tel 062/80-60-014 i 010 – 215-00-76.

PR tekst

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker