Politika

Ružić:SPS preuzima barjak socijaldemokratske ideje u Srbiji

Predsednik Izvršnog odbora Glavnog odbora SPS-a Branko Ružić danas je u prostorijama stranke u Pirotu podelio preko stotinu članskih karata novim članovima ove stranke. Ružić je u obraćanju novim i starim članovima, uz čestitke istakao da je istorijska odgovornost i uloga SPS-a, nakon 9. Kongresa da preuzme barjak socijaldemokratske ideje u Srbiji.WP_20150221_12_19_58_Pro

-Mi moramo da budemo stožer okupljanja, ne zato što mi to želimo nego zato što smo prepoznati od nosilaca suvereniteta,a to su gradjani i gradjanke. Dobili smo pola miliona glasova, naš predsednik je rekao da ćemo se izboriti za milioniti glas. Mislim da je interes Srbije, ukoliko želimo da budemo socijalno pravedno društvo, ekonomski razvijeno društvo evropskih vrednosti,  da se politička scena na neki način harmonizuje i da levica u Srbiji preraste u ono što zaslužuje da bude”, kazao je Ružić i dodao da sve političke opcije koje pretenduju da promovišu socijaldemokratske i levičarske vrednosti moraju da znaju da jedino Socijalistička partija Srbije može da ih okupi.

WP_20150221_12_28_22_Pro

Predsednik Socijalističke omladine SPS-a Đorđe Đoković istakao je da mu je drago što ovde u Pirotu može da vidi među članstvom spoj mladosti i iskustva.

-Branko i ja svakodnevno obilazimo gradske i opštinske organizacije naše stranke, svakodnevno imamo prijeme mladih članova i to je za nas veliki podstrek koji dobijamo svakog dana nakon Kongresa, na kome smo okrenuli jednu novu stranicu Socijalističke partije Srbije-kazao je Đoković.

WP_20150221_12_28_07_Pro

Novim članovima čestitke je uputio i lider pirotskih socijalista Vidojko Panajotović.

tekst i foto A.Ć.

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker