Sport

Radnički sutra na velikom ispitu, dočekuje ga drugoplasirani Kabel

Fudbaleri Radničkog iz Pirota danas su otputovali u Novi Sad, gde će se sutra, u četvrtak 25. marta, sastati sa drugoplasiranom ekipom na tabeli Prve lige Srbije u fudbalu, Kabelom. Radnički je u svim mečevima prolećnog dela prvenstva pružio odlične partije, ali nažalost, u poslednje dve utakmice, uz takođe odličnu igru, nije osvojio bodove. Kabel je odlična ekipa, to je pokazao jesenas u Pirotu, a trenutni položaj na tabeli dovoljno govori sa kakvim će se rivalom Radnički sastati sutra u Novom Sadu.

“Ostaje žal za propuštenom šansom u poslednje dve utakmce, jer smo u najmanju ruku mogli da ostanemo neporaženi, ili, čak, dođemo do četiri, ili šest bodova. Naša situacija na tabeli bila bi tada kud i kamo povoljnija. Međutim, fudbal je specifična igra, verujem u rad, u ljude sa kojima radim, i to će nam se u jednom momentu vratiti. Gostujemo Kabelu, odličnoj ekipi koja je pretendent za ulazak u Super ligu. Siguran sam da imamo svoju šansu. Kolika je ta šansa za nas ne mogu da kažem u procentima, ali znam da možemo da napravimo rezultat koji će nam doneti povoljan rezultat. U ova tri dana mnogo smo pričali i analizirali stanje. Koliko god da je teška situacija niko od igrača i ljudi u Klubu ne odustaje od borbe za opstanak u ligi. Neće biti lako u ovoj utakmici, ali ako odradimo to što smo zamislili verujem da možemo napraviti povoljan rezultat” – izjavio je Nikola Puača, šef stručnog štaba Radničkog.

Puača neće moći da računa na povređenog Marka Đorđijevskog. Nemanja Mlošević je posle utakmice u Vranju pod znakom pitanja, a zbog parnih kartona neće igrati ni Aleksa Kostić Milutinović.

 

 

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker