Sport

Radnički poražen od Sinđelića rezultatom 1:2

Sustret pretposlednjeg kola Srpske lige Istok Radnički Pirot – Sinđelić,  završen je  rezultatom 1:2, na poluvremenu 0:1. Strelac za Radnički bio je  Dimitrov u 67 minutu.  Pobeda gostiju iz Niša koji su znali da iskoriste bledu igru domaćina u prvom poluvremenu i dobijen poklon penal 5 minuta  pred kraj utakmice.

Vredno pomena u prvom delu pored poseda lopte Belih su i stopostotna šansa Dimitrova posle centaršuta Antića kada se sjajnom intervencijom istakao golman gostiju i prekršaj u šesnaestercu nad Dimitrovim koji su svi na stadionu videli sem glavnog arbitra. Kada su svi očekivali kraj prvog dela veliki kiks odbrane Radničkog i još jedan poklon gol za goste.

Drugo poluvreme napadi Radničkog i neiskorišćene šanse Colića dva puta, Dušanića i Dimitrova. Radnički izjednačuje udarcem glavom Dimitrova posle kornera Colića i nastavlja sa pritiskom ka golu gostiju. Kada su svi očekivali preokret i gol Radničkog, gosti dolaze do penala. Utisak je da je igrač Sinđelića nad kim je načinjen prekršaj, ako ga je uopšte bilo, bio u ofsajd poziciji i  da je loptu čak primio rukom. To nije sprečilo sudiju da odmah dosudi jedanaesterac i Kamenoviću pokaže crveni karton. U poslednjem kolu jesenjeg dela prvenstva Radnički gostuje u Paraćinu gde se sataje sa šestoplasiranom ekipom SFS Borac.

Foto: Ilija Lika Pejčić

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker