Sport

Radnički počeo odigravanje kontrolnih utakmica

Pirot: Gradski stadion “Dragan Nikolić” 

Prijateljska utakmica

Radnički – Jagodina 1:1 (0:0)

FK Radnički: Ivanović, Kamenović, Petrović, Stojković, Stojanov, Tolić, Stojanović, Dojkić, N. Mančić, Sokolov, Sekulić, ( Kočić, Mitov, Živković, Krstić, Mijalković, Selimović, B. Mančić, Cenić, Petrović, Apostolović, Ristov, Ćirić).

Posle dve nedelje bazičnih priprema fudbaleri Radničkog juče su sa Jagodinom odigrali prvu trening utakmicu pripremajući se za početak prvenstva. Mada je još uvek rano govoriti o nekim konkretnijim stvarima, ipak, trener Radničkog, Marko Vidojević, polako počinje da realizuje svoje zamisli.

“Pravimo korak po korak, odigrali smo prvu kontrolnu utakmicu i to dosta korektno. Podelili smo minite i probali da svi momci dobiju šansu. Imamo dosta igrača koji su na probi, igrače iz omladinskog pogona tako da je to dosta šareno, ali generalno jedan solidan utisak imam, pogotovo u prvom poluvremenu gde smo dominirali, imali totalnu kontrolu. Dobro je počelo i drugo poluvreme. Posle postignutog pogotka malo smo se povukli i prepustili inicijativu protivniku. Dobro je da smo istrčali sasvim korektno, da smo ostali zdravi posle utakmice i da nastavljamo da radimo, to je najvažnije za nas. Ove druge stvari moramo, kao što sam rekao prvog dana, slagati usput i probati da nalazimo što bolja rešenja”- izjavio je Vidojević.

Radnički će se u subotu na svom terenu sastati sa Dubočicom iz Leskovca. Prema planu ritam odigravanja utakmica je sreda – subota.

Foto: Ilija Pejčić Lika

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker