Gradska hronika

Protest pedesetak taksista zbog noćašnjeg napada migranata na taksistkinju

Danas popodne pedesetak taksista protestovalo je ispred Prihvatnog centra za migrante na Četvrtom kilometru reagujući tako na noćašnjog napada migrabata na njihovu koleginicu Nataliju Rangelov(24), zaposlenoj u Luna taksiju.

Kako je novinarima kazala napadnuta taksistkinja, grupa migranata koja je ušla u njen taksi sa upaljenim cigaretama, nakon njene molbe da ugase cigarete počela je da je vredja, psuje majku srpsku a na kraju su pokušali da joj zapale kosu.

Natalija Rangelov, na gornjoj fotografiji krajnje desno, kaže da su migranti, tačnije trojica njih, ušli u taksi i tražili da ih odveze na Četvrti kilometar u Prihvatni centar.

-Čim su ušli počeli su da dobacuju, jedan mi je opsovao majku srpsku. Pokušala sam da smirim situaciju ali nije bilo efekta. Jedan me je dohvatio za glavu i upaljenom cigaretom počeo da mi pali kosu. Zaustavila sam auto i počela da bežim i na svu sreću uspela da im pobegnem. Najgore je da to nije prvi put a ne prezaju čak ni od kolega taksista-kaže Rangelova.

Policija je vrlo brzo reagovala i preduzela odgovarajuće mere.

Taksisti kažu da će nastaviti sa protestima jer situacija preti da izmakne kontroli. Oni zahtevaju da se migranti isele iz Pirota.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker