Lokalna samouprava

Prof. dr Vladimir Tomović: I ove godine na ocenu kvaliteta Novosadskog sajma stigli vrhunski proizvodi iz Pirota

Daliboru Tošiću, vlasniku Degustacionog centra "Boemska potkovica" uručena je povelja za očuvanje tradicionalnog srpskog brenda - pirotske peglane kobasice, kao i dve velike zlatne medalje za Beomsku potkovicu

Degustacioni centar “Boemska potkovica” dobio je dve zlatne medalje na Novosadskom sajmu, kaže Dalibor Tošić za Pirotske vesti, kome je uručena i povelja za očuvanje tradicionalnog srpskog brenda – pirotske peglane kobasice. 

-Ogromno je zadovoljstvo biti i ove godine u društvu najboljih. Dobili smo dve velike zlatne medalje i proglašeni za šampiona kvaliteta u kategoriji mesa i mesnih prerađevina, a ono što nas je vrlo pozitivno iznenadilo jeste uručenje povelje za kontinuitet i očuvanje srpskog brenda – pirotske peglane kobasice-kaže Tošić.

Prof. dr Vladimir Tomović kazao je da su i ove godine na ocenu kvaliteta iz Pirota stigli vrhunski proizvodi – vrhunske peglane kobasice.

-Proizvodi su izuzetnog kvaliteta, imaju izuzetnu ambalažu, boju, sočnost, teksturu. Ono što Komisija može da sugeriše generalno je da bi proizvod možda trebao da ostane malo duže na zrenju kako bi dobili puniji, harmoničniji i optimalniji miris i ukus-kazao je prof. dr Tomović.

video Vanja Ilić

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker