Lokalna samouprava

Priznanja istaknutim prosvetarima

U organizaciji Gradske uprave Pirot danas su u Svečanoj sali Gradske uprave dodeljena priznanja istaknutim prosvetarima za prošlu godinu. 

Priznanja za zlatnikom dobili su Milica Krstić, vaspitač PU “Čika Jova Zmaj”, Snežana Savić, nastavnik razredne nastave u OŠ “8. septembar”, Danka Antić, profesor matematike u OŠ “Vuk Karadžić”, Nada Popović, profesor matematike u pirotskoj Gimnaziji i Nenad Janković, nastavnik klavira u Muzičkoj školi “Dr Dragutin Gostuški”.

Priznanja sa srebrnjakom dobili su Ivana Gospavić Aleksov, vaspitač PU “Čika Jova Zmaj”, Danijela Potić, nastavnik razredne nastave u OŠ “Vuk Karadžić”, Dragana Sokolov, nastavnik biologije u OŠ “8. septembar” i Milan Marinković, profesor fizičkog vaspitanja u ŠOSO “Mladost”.

Diplome su dobili Projektni tim za interdisciplinarni rad OŠ “Vuk Karadžić”, Stručno veće za fizičko i zdravstveno vaspitanje OŠ “Vuk Karadžić”, Aktiv nastavnika informatike i računarstva OŠ “8. septembar”, Tim programa “Eko škola” OŠ “Sveti Sava”, Petrović Saša, nastavnik stručnih predmeta u Mlekarskoj školi, Tim instruktora vožnje u Tehničkoj školi i Aktiv profesora bilingvalnog odeljenja Gimnazije.

Pomoćnica gradonačelnika Milica Golubović u svom obraćanju prisutnima kazala je da Grad ulaže svake godine velike napore da se u školama stvore što bolji uslovi za rad sa decom.

-Objekat škole je samo obična zgrada. Bez dece i prosvetnih radnika ne može se govoriti o kvalitetnom obrazovanju i želim da vam se zahvalim na vašim naporima i stremljenjima da deci prenesete što više dragocenog znanja-kazala je pomoćnica Golubović.

Jedan od laureata, učiteljica Snežana Savić kazala je novinarima da je veliko i priznanje kada roditelj izrazi zahvalnog prosvetnim radnicima za kvalitetan rad.

-Ovakva priznanja znače, jer bez podrške kolega, podrške kod kuće, bez podstreka u teškim trenucima, nema dobrih rezultata-kazala je Savićeva koja je u školstvu četvrt veka, a trenutno vodi prvi razred.

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker