Kultura

Poziv za umetnike – Galerija “Čedomir Krstić” raspisala konkurs za izložbe u 2019. godini

Galerija “Čedomir Krstić” objavila je konkurs za organizovanje izložbi umetnika tokom naredne godine. Evo i detalja konkursa:

 

Konkurs je otvoren za:

1. Samostalne izložbe
2. Grupne izložbe
3. Autorske / kustoske izložbe
4. Jednodnevne prezentacije / projekcije / promocije / diskusije / panele ili druge događaje u polju savremene umetnosti
5. Zvučne i muzičke događaje

Konkursni materijal treba da sadrži:

1. OPIS PROJEKTA kojim se konkuriše, do 300 reči.
2. VIZUELNU I DRUGU DOKUMENTACIJU
– Do 10 reprodukcija / ilustracija projekta kojim se konkuriše.
– U slučaju da projekat nije završen ili je u izradi, ili je baziran na vremenu/trajanju, performansu, govoru itd, molimo priložite opis izgleda i zamisli projekta (do 150 reči), uz poželjnu vizuelizaciju projekta u obliku skice, 3D modela i/ili izgleda u prostoru.
– Zvuk i video: Do ukupno tri fajla, svaki maksimalno do 3 minuta trajanja. Mogu se poslati linkove gde se može videti/čuti materijal, ili ako se šalje materijal e-mailom – sav audio i video materijal prethodno treba zipovati (ZIP arhiva) i poslati imejlom, WeTransferom ili drugim serverom za slanje fajlova.
3. TEHNIČKA LISTA Lista tehničke opreme koju U10 nudi se nalazi u nastavku konkursa.
4. CV sa kontaktom.

galerija
Galerija Čedomir Krstić u Pirotu

Sav konkursni materijal treba poslati u obliku PDF dokumenata, a u nazivu fajlova treba uključiti ime i prezime.   Ukoliko ne postoji mogućnost elektronskog slanja, prijavu sa naznakom ZA KONKURS Galerije „Čedomir Krstić“ Pirot možete poslati poštom na sledeću adresu:

Kontakt galerije:
Galerija “Čedomir Krstić”
Srpskih vladara 77
18 300 Pirot
[email protected]
telefon: 010 321 565

Prijavu je moguće predati i lično, u prostorijama Galerije “Čedomir Krstić” (Srpskih vladara 77), svakog radnog dana od 8-14 časova, subotom od 10-13 časova. Galerija obezbeđuje transport dela i prigodan katalog. Prema Poslovniku o radu Galerije, nakon realizovane izložbe autor je u obavezi da za galerijski fond ostavi jedno delo Ugovorom o poklonu. Rezultati konkursa biće objavljeni nakon zasedanja Umetničkog saveta Galerije.

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker