Gradska hronika

Posetite predavanje o temi: “Prvi dani sa bebom- podrška dojenju”

Povodom Svetske nedelje dojenja Klub beba, trudnica i mama iz Niša treći put organizuje besplatno učešće za trudnice i mame iz Pirota na skupu na kojem će se govoriti o temi “Prvi dani sa bebom – podrška dojenju”.  Panel će se održati u petak, 06.08.2021. od 17h, u Hotelu “Ana Lux”, a glavni predavač je, pedijatar, dr Milena Dimitrijević.

Kako je najavio organizator, ovaj događaj biće upotpunjen mnogobrojnim poklonima za sve prisutne, koji će biti od velike pomoći u postporođajnom periodu. Poklone su obezbedili: –  Nutricia, Oktalpharma, Uriage, Bamboo pelene, Bonifar, Azetabio i mnogi drugi. Prijatelj panela je i Ewopharma. Generalni partner događaja je Apotekarska ustanova Lilly Drogerie. Od sponzora se izdvajaju Wiener Stadtische osiguranje, a na lokalu Igraonica Šapica, Drvo otisaka potpisa dekoracije, Mica i Jeca dekorativni baloni, Kreativna radionica Djodjo, Nugatelina i Marmil trgovine.

Zbog epidemiološke situacije broj prisutnih je ograničen te je neophnoda prijava učešća na linku
https://docs.google.com/forms/d/1QfmsN4Mjl3Peg2JiVE7AfYzNGYVA07cbtdrS-nwU_Z4/edit, kao i na IG profilu @klub_beba_trudnica_i_mama.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker