Ljudi velikog srca

Pomozimo našoj sugrađanki Snežani Đorđević da pobedi opaku bolest

Humanitarna fondacija BUDI HUMAN – Aleksandar Šapić prikuplja novčana sredstva za Snežanu Đorđević (1987).Snežani je 2017. godina počela neočekivano. Usled osećaja nadutosti u stomaku, gubitka apetita, gorušice i konstantne mučnine, nakon gastroskopije dijagnostifikovan joj je kancer želuca.

Za dva meseca je izgubila preko deset kilograma na telesnoj težini. Zatim odlazi na operaciju, na kojoj otkrivaju da se tumor od 8,27cm nalazi na dnu želuca, priljubljen uz pankreas, i samo joj ugrađuju bajpas kako bi hrana mogla da izlazi iz želuca, jer zbog položaja u kom se nalazio nije bio operativan.

 

Slede meseci oporavka i teških hemioterapija. Snežana izdržava sedam ciklusa hemioterapija. Zloćudni tumor se smanjio na 3cm i ovu hrabru, mladu majku očekuje još jedna operacija i terapije, kao i postoperativni oporavak za koje im nedostaju finansijska sredstva.

Pomozimo Snežani! Upišimo 410 i pošaljimo SMS na 3030. Njoj možemo pomoći uplatom na dinarski ili devizni račun, kao i putem linka e-doniraj.

Za Snežanin život! Budimo humani!

 

Napomena: Korisnik je u mogućnosti da raspolaže sa novcem prikupljenim od SMS poruka, tek od momenta kada operater mobilne telefonije uplati novac na račune Fondacije. Operater na račun Fondacije uplaćuje samo sredstva koja je sam uspeo da naplati od donatora i to u periodu od 2 do 3 meseca od slanja SMS poruke.

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker