Lokalna samouprava

Pomoćnik ministra Bogićević: Pirot odličan primer saradnje na svim nivoima kada je reč o razvoju poljoprivrede

Danas je Pirot posetio pomoćnik ministra poljoprivrede Aleksandar Bogićević. On je najpre razgovarao sa graonačelnikom Pirota mr Vladanom Vasićem, koji mu je priredio prijem u svom kabinetu, da bi zatim u Velikoj sali Gradske skupštine održao sastanak sa pirotskim poljoprivrednicima, predstavnicima Poljoprivredne stručne službe a sastanku je prisustvovao i pomoćnik gradonačelnika zadužen za oblast poljoprivrede Goran Popović.

Pomoćnik Bogićević istakao je da Grad Pirot izdvaja velika sredstva za podsticaje poljoprivrednoj proizvodnji a posebno raduje činjenica da je, kako je kazao Bogićević, na funkciji pomoćnika gradonačelnika stručnjak za poljoprivredu i nekadašnji rukovodilac Poljoprivredne stručne službe u Pirotu – Goran Popović.

-Saradnja je izvanredna, ljudi iz Poljoprivredne stručne službe su zastupljeni i u Gradu Pirotu, učestvuju u kreiranju mera i lokalnih programa poljoprivrede. Grad Pirot izdvaja velika sredstva za poljoprivredu a cilj ove posete je da se, širom Srbije, poboljša saradnja između svih činilaca koji imaju uticaja na povećanje poljoprivredne proizvodnje-kazao je Bogićević.

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker