Oglasi

Počinje upis za godišnje kurseve stranih jezika za osnovce i srednjoškolce. Školica srpskog jezika za decu od 4 do 6 godina

Počeo je upis osnovaca i srednjoškolaca na godišnje kurseve stranih jezika koji počinju od 1. septembra, javljaju iz Akademije Oxford u Pirotu. Nastava se odvija tokom cele školske godine, u malim grupama i uz korišćenje najpriznatijih udžbenika.

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

❗❗❗ NOVO ❗❗❗ Pridružite nam se u novoj avanutri koju smo organizovali za drugare od 4 do 6 godina! Hajde da zajedno upoznamo azbuku i na kreativan način naučimo slova. Cilj radionice je da kroz zabavu i igru, družeći se sa vršnjacima, deca nauče slova (pre svega, da prepoznaju), prošire vokabular i razviju finu motoriku, maštu, uvežbaju strpljenje i koncentraciju‼️ *rad sa decom u malim grupama * obrada različitih tema * upoznajemo se sa slovima, recitujemo, crtamo, pevamo, stvaramo * izražavamo kreativnost, maštamo, učimo lepom ponašanju Drugari dolaze dva puta nedeljno po 55minuta (radnim danima), članarina iznosi 1600 dinara na mesečnom nivou. ☎️060/0183044

Објава коју дели Akademija Oxford Pirot (@akademijaoxfordpirot) дана

Jedna od brojnih novina koje je Akademija Oxford pripremila jeste i školica srpskog jezika za decu od četiri do šest godina u okviru koje će deca na zabavan i njima interesantan način učiti azbuku i osnove maternjeg jezika. Cilj radionice je da kroz zabavu i igru, družeći se sa vršnjacima, nauče slova, prošire vokabular i razviju finu motoriku, maštu, uvežbaju strpljenje i koncentraciju, kažu iz Akademije Oxford.

Sve informacije o brojnim aktivnostima, školama stranih jezika, školama računara, programiranja, kursevima za negu lepote i mnogim drugim veoma traženim kursevima, možete dobiti u prostorijama Akademije Oxford u Pirotu, u Ulici Knjaza Miloša 40, ili na telefon +381(0)60/018-30-44. 

 

 

 

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker