Gradska hronika

OPREZ: Novo masovno trovanje pasa, monstrumi bacili otrov u naselju Senjak

Nakon trovanja pasa na Keju pored Nišave, ovih dana zabeleženo je novo masovno trovanje pasa otrovom koga su na ulicu bacili nepoznati monstrumi. Osim što su ugroženi vlasnički psi, ugrožena su i deca, koja se igraju na površinama gde se nalazi otrov. 

Jedna od otrovanih pasa, čiji je vlasnik Ivana Ćirić Manić

Kako je Pirotskim vestima kazala meštanka ovog dela grada Ivana Ćirić Manić, otrov je bačen u naselju Senjak, u blizini nedovršene zgrade Progresa.

– Ovim putem želim da objavim veliku monstruoznost i nehumanost odredjenih ljudi. U naselju “Senjak”, pored “Progresove “stare ruinirane zgrade je došlo do velikog broja trovanja pasa. Psi su mahom vlasnički, neki i lutalice. U zadnjih par dana imali smo šest uginuća.Malopre je komšija sahranio svog ljubimca i sluti da je i drugi uginuo jer ga nema celog dana. OTROV JE SVUDA OKO STARE ZGRADE, NE DOVODITE SVOJE PSE, NE PUŠTAJTE IH U ŠETNJU BEZ NADZORA JER MOGU BITI SLEDEĆI. U opasnosti su i deca i ljudi koji ovde stanuju-upozorava ova naša sugrađanka.

Nedavno je otrov bačen i na samom Keju pored Nišave:

http://www.pirotskevesti.rs/gradska-hronika/upozorenje-bacen-otrov-za-pse-na-keju-delo-nepoznatog-monstruma/

Slične vesti

Jedan komentar

  1. Postoje i nadlezne komunalne sluzbe koje se bave ovim problemom. Preveliki je broj pasa lutalica u Senjaku. Nesigurno je za decu, to su opasni copori, puno agresivnih pasa, koji su u coporima jos agresivniji. Vlasnicki psi su sigurni na svojim lancima i povocima dok setaju sa gazdama a sigurni su i u svojim dvoristima. Deca nisu sigurna na ulici od ovih copora. Nehumano je, stvarno nehumano, trovati ih ali oni takodje predstavljaju i veliku opasnost. Vlasnici smo psa, koji zivi sa nama u stanu u Senjaku, nije nas (bar mene licno) strah da se otruje jer nije na ulici. Vi, ciji su se psi otrovali, razmislite da li zasluzujete da ih imate. A apel na komunalne sluzbe da rade svoj posao. Da su radili kako treba, ne bi bilo ni copora ni lutalica – pa ni trovanja. A sad pitanje za Vasu savest> Sta ce vlasnicki pas na ulici i kako se otrovao???

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker