Ljudi velikog srca

Operacija Snežane Đorđević uspešna, sledi oporavak i hemoterapije

Naša sugrađanka Snežana Đorđević uspešno je operisana u vodećoj državnoj bolnici u Bugarskoj, u Sofiji. Kako je Pirotskim vestima kazao njen suprug Nenad, višečasovni operativni zahvat je bio izuzetno komplikovan, izvela ga je uspešno jedan od najboljih bugarskih hirurga a tokom zahvata Snežani je odstranjen želudac, jajnici, žučna kesa i slezina jer su svi ovi organi bili zahvaćeni kancerom, kaže Nenad. 

-Ono što  nakon oporavka koji će trajati dvadesetak dana sledi jesu hemoterapije-kaže Nenad. Po njegovim rečima, i za predstojeće hemoterapije neophodna je finansijska pomoć ovoj porodici i majci dvoje mališana, pa se mole da svi koji su u mogućnosti, pomognu uplatom  na račun Snežane Đorđević u Komercijalnoj banci. Broj računa je 205900101894990248.

Porodica Đorđević uputila je zahvalnost svim našim sugrađanima koji su im pomogli u prikupljanju novca za skupu operaciju u Bugarskoj. Osim velikog broja uplata humanih sugrađana, značajnu pomoć pružila je Izdavačka kuća Knjiga znamenje, vlasnika Željka Perovića,  koja je svakom humanom Piroćancu, ali i svim iz cele zemlje koji su dali dobrovoljne priloge u iznosu od makar 200 dinara, poklanjala knjigu. Prikupljani su dobrovoljni prilozi i u Tijabarskoj i Pazarskoj crkvi u vreme Božića, a pirotski frizeri organizovali takođe humanitarnu akciju “Humanitarno friziranje”.  U isporuci knjiga volonterski se angažovao i pirotski Potrčko – Aleksa Živković.

 

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker