Sport

Novopazarci se provukli protiv odličnog KK Pirota 79:81

Odlična ekipa Novog Pazara čiji je imperativ ulazak u viši rang takmičenja, pojačana  odličnim košarkašima, među kojima su i dvojica do skora košarkaša KK Pirota – Dušan Filipović i Sanel Mukanović, večeras je u prepunoj hali “Kej” izborila pobedu u utakmici za infarkt u poslednjim sekundama meča. Košarkaši Novog Pazara slavili su 79:81, po četvrtinama 27:30, 15:20, 19:14, 18:27. Iako pirotska ekipa ima problema sa povredama ključnih igrača, puleni Marka Spasića su se borili do poslednjeg atoma snage i izgubili praktično šutem u poslednjim trenucima meča. 

Kako je Pirotskim vestima kazao trener KK Pirota Marko Spasić, njegova ekipa se borila do poslednjeg atoma snage.

-Dali smo sve od sebe, loše smo igrali u odbrani u prvom poluvremenu i primili čak 50 poena. U drugom poluvremenu smo odigrali bolju odbranu, imali prilike da pobedimo ali smo izgubili nesrećno šutem u zadnjoj sekundi-kazao je trener Spasić Pirotskim vestima nakon meča.

U ekipi domaćina najefikasniji je bio Rašić sa 19 poena, Đonlić je postigao 17, Pendić 14.

U ekipi gostiju najefikasniji je bio Ilić sa 19, dok su Mukanović i Filipović postigli po 15, odnosno 14 poena. Ovom pobedom ekipa Novog Pazara zadržala se na trećem mestu, dok su Piroćanci četvrti sa dva poena manje na tabeli.

pirotskevesti.rs

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker