Kultura

Novo iz pirotskog Buda studija – “Tvoj ponovo” – pesma Vladimira Stojanovića Vace

Poznati pop pevač Vladimir Stojanović Vaca koji je na pirotskoj sceni prisutan već 21 godinu uskoro će predstaviti svoju osmu pesmu pod nazivom “Tvoj ponovo”. Ovaj budući hit “krčka” se u pirotskoj muzičkoj “kuhinji” – Buda studiju, čiji je vlasnik jedan od najboljih srpskih klavijaturista Nikola Kitanović, inače Piroćanac i član kultnog “No smoking orchestra” legendarnog Emira Kusturice.

Foto – skrinšot iz spota autora Đorđa Stojiljkovića

Vaci  je pesmu kao rodjendanski poklon spremio Nikola Kitanović, koji je osim u bendu No Smocking orchestra Emira Kusturice, svirao i sa legendarnim Luisom, Dejanom Matićem i mnogim drugim.

-U ovoj pesmi on je kompozitor i aranžer i ujedno organizator celog projekta. Tekst pesme je pisao Miloš Groza iz Panceva , dipl.pravnik iz Panceva. Pesma je zavodljivog ritma i prigodnog teksta i nadam se da će se svideti slušaocima. Snimljena je u novootvorenom muzičkom studiju “Buda” Nikole Kitanovića u Pirotu. U pesmi sviraju i poznati trubač iz Beograda Miloš Nikolić, gitara Slavoljub Jašarevic Bubi i Bojana Jovanović kao prateći vokal. Veliku podršku u tokom celog snimanja daje i pevač Martin Nedeljković. Uskoro pesma “Tvoj ponovo”,  a da li ce biti i spota ostavicemo producentskom timu da odluci-kaže Stojanović za Pirotske vesti.

Nikola Kitanović na koncertu

Vladimir Stojanović svoje prethodne pesme izdao za izdavača IDJ World/IDJ tunes. Piroćanci ga znaju kao velikog humanitarca jer je učestvovao u organizaciji ili inicirao održavanje velikog broja humanitarnih koncerata u našem gradu.

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker