Sport

Nikola Rađen oduševio mlade nade pirotskog vaterpola i plivanja

Proslavljeni vaterpolista Nikola Rađen danas je boravio u Pirotu u Zatvorenom bazenu u Pirotu kako bi razgovarao sa mališanima iz Vaterpolo kluba Pirot i Plivačkog kluba Sveti Sava i promovisao jedinstvenu školu vaterpola koja se letos održava u Vrnjačkoj Banji, a na njemu će učestvovati mali vaterpolisti sa Novog Zelanda, Amerike, Južne Afrike, Izraela, Mađarske i Grčke. 

rađen pirot

Rađen je kazao Pirotskim vestima da je veoma iznenađen time kakav Zatvoreni bazen ima Pirot.

-Veoma mi je drago zbog toga što u  Pirotu postoji ovakav objekat. Vaterpolo je najbolji srpski brend, a nalazi se u obasipanju i mi želimo to da popravimo organizovanjem škole vaterpola i plivanja u Vrnjačkoj Banji gde će klinci moći da se druže sa svim našim najboljim vaterpolistima i trenerima, najvećim svetskim stručnjacima iz vaterpola-kazao je Rađen i dodao da, kada je o njegovoj karijeri reč, potpisao ugovor sa ekipom Dinama iz Moskve, gde se seli već avgusta meseca.

rađen pirot

Filip Filipović iz Sportskog centra Pirot kazao je da mogućnost na naša deca u Pirotu vide jednog vaterpolo asa svetskog renomea mnogo znači mladim nadama pirotskog vaterpola.

rađen

-Drago nam je da imamo ovakvog asa u Pirotu, a i on je sam izjavio da je oduševljen onim što Pirot ima od infrastrukture. Zatvoreni bazen je u potpunosti ispunjen, koriste ga redovno i rekreativci i mali sportisti, a interesovanje za vaterpolo je sve veće zahvaljujući ogromnim uspesima naše reprezentacije-kazao je Filipović za Pirotske vesti.

 

 

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker